The Vampire Diaries || a szerepjáték
Üdv köztünk idegen! (:
Regisztrálj oldalunkra, és fedezd fel Mystic Falls izgalmas mindennapjait. Amit garantálunk: remek társaság; tehetséges írók; unalom űzök, játékok, vetélkedők.
Csak rajtad áll. (:

The Vampire Diaries || a szerepjáték

● Egy hely ahol te írod a történelmet, ahol a magad útjára terhelheted Mystic Falls lakosait. ●
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Üdvözlünk a Bloody Diariesen. Az oldal, a már nagy sikernek örvendő  The Vampire Diaries című sorozattal  foglalkozik, vagyis annak szerepjátékával.  Nézz szét, és érezd magad Mystic Fallsban.

Cannon lista Szabályzat   Karakterlap minta

Statistics
Összesen 38 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: JatekosAlice

Jelenleg összesen 1695 hozzászólás olvasható. in 158 subjects
Staff
 
Elena Gilbert
 
 
Katherine Pierce
Még keresett karakterek
Latest topics
» Falls Motel
Vas. Márc. 03, 2013 12:53 pm by ✝ + Vezetéknév

» ✝ + Vezetéknév
Vas. Márc. 03, 2013 12:51 pm by Lorena Byron

» Simon Balázs ::Vámpír::
Szomb. Feb. 16, 2013 8:08 am by Simon Balázs

» Játékostárs kereső
Vas. Feb. 03, 2013 10:51 pm by Marcus Aquvinsur

» 3872 Curse of the past
Hétf. Okt. 01, 2012 4:39 am by Xiara Mendez

» Diariesfour
Vas. Aug. 05, 2012 12:11 am by Damon Salvatore

» Night Club
Pént. Jún. 22, 2012 2:11 am by Xiara Mendez

» Kedvenc zenéim
Pént. Jún. 22, 2012 1:08 am by Katherine Pierce

» 1860-ból fent maradt kilátó
Pént. Jún. 22, 2012 12:10 am by Caroline Forbes

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (21 fő) Szomb. Dec. 16, 2017 12:48 pm-kor volt itt.
chat

Share | 
 

 Közös történet

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Pént. Márc. 09, 2012 7:09 pm

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokat ivott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Pént. Márc. 09, 2012 7:22 pm

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokat ivott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Pént. Márc. 09, 2012 7:25 pm

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokat ivott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek.
Vissza az elejére Go down
Stefan Salvatore
✘ Vámpír
✘ Vámpír
avatar

✘ hozzászólások száma : 58
✘ regisztráció : 2012. Feb. 09.
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls(jelenlegi megálló)

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Kedd Márc. 13, 2012 9:26 am

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokat ivott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek. Az erdőben jelentős mértékű mókusállomány nevelkedett, de erről Stefan elfeledkezett, mikor felkapta a lányt és magával vitte, így aztán mihelyst a vámpír meglátott egy makkot rágcsáló mókusfiút, elejtve Elenát, utánaeredt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rosalie C. Nichols
✘ Vérfarkas
✘ Vérfarkas
avatar

✘ hozzászólások száma : 14
✘ regisztráció : 2012. Mar. 03.
✘ kor : 26
✘ tartózkodási hely : M.F.

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Szer. Márc. 14, 2012 6:10 am

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokat ivott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek. Az erdőben jelentős mértékű mókusállomány nevelkedett, de erről Stefan elfeledkezett, mikor felkapta a lányt és magával vitte, így aztán mihelyst a vámpír meglátott egy makkot rágcsáló mókusfiút, elejtve Elenát, utánaeredt.A hasonmást kéjesen nevetgélni kezdett miközben feltápászkodott - hála az alkoholnak - ám a helyzet váratlan fordulatot vett mikor megjelent Klaus.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce
✘ Staff
✘ Staff
avatar

✘ hozzászólások száma : 285
✘ regisztráció : 2011. Dec. 23.
✘ kor : 543
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Szer. Márc. 14, 2012 10:18 am

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokat ivott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek. Az erdőben jelentős mértékű mókusállomány nevelkedett, de erről Stefan elfeledkezett, mikor felkapta a lányt és magával vitte, így aztán mihelyst a vámpír meglátott egy makkot rágcsáló mókusfiút, elejtve Elenát, utánaeredt.A hasonmást kéjesen nevetgélni kezdett miközben feltápászkodott - hála az alkoholnak - ám a helyzet váratlan fordulatot vett mikor megjelent Klaus. Elena odarohant Klaushoz, és egy óriásit büfögött a hibrid arcába.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Szer. Márc. 28, 2012 8:03 am

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokat ivott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek. Az erdőben jelentős mértékű mókusállomány nevelkedett, de erről Stefan elfeledkezett, mikor felkapta a lányt és magával vitte, így aztán mihelyst a vámpír meglátott egy makkot rágcsáló mókusfiút, elejtve Elenát, utánaeredt.A hasonmást kéjesen nevetgélni kezdett miközben feltápászkodott - hála az alkoholnak - ám a helyzet váratlan fordulatot vett mikor megjelent Klaus. Elena odarohant Klaushoz, és egy óriásit büfögött a hibrid arcába. Klaus először csak nézett, majd kivette Elena kezéből a whiskyt tartalmazó üveget, és lehörpintette.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Szomb. Márc. 31, 2012 4:55 am

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokat ivott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek. Az erdőben jelentős mértékű mókusállomány nevelkedett, de erről Stefan elfeledkezett, mikor felkapta a lányt és magával vitte, így aztán mihelyst a vámpír meglátott egy makkot rágcsáló mókusfiút, elejtve Elenát, utánaeredt.A hasonmást kéjesen nevetgélni kezdett miközben feltápászkodott - hála az alkoholnak - ám a helyzet váratlan fordulatot vett mikor megjelent Klaus. Elena odarohant Klaushoz, és egy óriásit büfögött a hibrid arcába. Klaus először csak nézett, majd kivette Elena kezéből a whiskyt tartalmazó üveget, és lehörpintette. Elena Klaust is le akarta smárolni, de csuklani kezdett, Klaus a földre görnyedve röhögni kezdett, mert meglátta Stefant a mókusfiúval fogócskázni.
Vissza az elejére Go down
Stefan Salvatore
✘ Vámpír
✘ Vámpír
avatar

✘ hozzászólások száma : 58
✘ regisztráció : 2012. Feb. 09.
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls(jelenlegi megálló)

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Szomb. Ápr. 07, 2012 1:02 am

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokat ivott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek. Az erdőben jelentős mértékű mókusállomány nevelkedett, de erről Stefan elfeledkezett, mikor felkapta a lányt és magával vitte, így aztán mihelyst a vámpír meglátott egy makkot rágcsáló mókusfiút, elejtve Elenát, utánaeredt.A hasonmást kéjesen nevetgélni kezdett miközben feltápászkodott - hála az alkoholnak - ám a helyzet váratlan fordulatot vett mikor megjelent Klaus. Elena odarohant Klaushoz, és egy óriásit büfögött a hibrid arcába. Klaus először csak nézett, majd kivette Elena kezéből a whiskyt tartalmazó üveget, és lehörpintette. Elena Klaust is le akarta smárolni, de csuklani kezdett, Klaus a földre görnyedve röhögni kezdett, mert meglátta Stefant a mókusfiúval fogócskázni. De eléggé elment a kedve a nevetéstől, a híres hibridnek mikor a mókusfiú mérgében, amiért kinevetik szerencsétlen, vámpíros helyzetééért nekidobta a makkját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert
✘ Staff
✘ Staff
avatar

✘ hozzászólások száma : 226
✘ regisztráció : 2011. Dec. 22.
✘ kor : 25
✘ tartózkodási hely : • Mystic Falls •

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Vas. Ápr. 08, 2012 1:29 am

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokativott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek. Az erdőben jelentős mértékű mókusállomány nevelkedett, de erről Stefan elfeledkezett, mikor felkapta a lányt és magával vitte, így aztán mihelyst a vámpír meglátott egy makkot rágcsáló mókusfiút, elejtve Elenát, utánaeredt.A hasonmást kéjesen nevetgélni kezdett miközben feltápászkodott - hála az alkoholnak - ám a helyzet váratlan fordulatot vett mikor megjelent Klaus. Elena odarohant Klaushoz, és egy óriásit büfögött a hibrid arcába. Klaus először csak nézett, majd kivette Elena kezéből a whiskyt tartalmazó üveget, és lehörpintette. Elena Klaust is le akarta smárolni, de csuklani kezdett, Klaus a földre görnyedve röhögni kezdett, mert meglátta Stefant a mókusfiúval fogócskázni. De eléggé elment a kedve a nevetéstől, a híres hibridnek mikor a mókusfiú mérgében, amiért kinevetik szerencsétlen, vámpíros helyzetéért nekidobta a makkját. A makk Klaus férfiasságát találta el, ami meglepően elég érzékeny pont volt még egy hibrid számára is, ezért a fájdalomtól keservesen sírni kezdett.Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bloodydiaries.hungarianforum.com
Rosalie C. Nichols
✘ Vérfarkas
✘ Vérfarkas
avatar

✘ hozzászólások száma : 14
✘ regisztráció : 2012. Mar. 03.
✘ kor : 26
✘ tartózkodási hely : M.F.

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Hétf. Ápr. 09, 2012 2:33 am

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokativott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek. Az erdőben jelentős mértékű mókusállomány nevelkedett, de erről Stefan elfeledkezett, mikor felkapta a lányt és magával vitte, így aztán mihelyst a vámpír meglátott egy makkot rágcsáló mókusfiút, elejtve Elenát, utánaeredt.A hasonmást kéjesen nevetgélni kezdett miközben feltápászkodott - hála az alkoholnak - ám a helyzet váratlan fordulatot vett mikor megjelent Klaus. Elena odarohant Klaushoz, és egy óriásit büfögött a hibrid arcába. Klaus először csak nézett, majd kivette Elena kezéből a whiskyt tartalmazó üveget, és lehörpintette. Elena Klaust is le akarta smárolni, de csuklani kezdett, Klaus a földre görnyedve röhögni kezdett, mert meglátta Stefant a mókusfiúval fogócskázni. De eléggé elment a kedve a nevetéstől, a híres hibridnek mikor a mókusfiú mérgében, amiért kinevetik szerencsétlen, vámpíros helyzetéért nekidobta a makkját. A makk Klaus férfiasságát találta el, ami meglepően elég érzékeny pont volt még egy hibrid számára is, ezért a fájdalomtól keservesen sírni kezdett. Elena részegsége folytán megsajnálta a hibridet, ezért odalépdelt hozzá majd gyengéden megsimította arcát, amire Stefan is felfigyelt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes
✘ Vámpír
✘ Vámpír
avatar

✘ hozzászólások száma : 285
✘ regisztráció : 2011. Dec. 25.
✘ kor : 26
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Szomb. Ápr. 21, 2012 5:05 am

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokativott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek. Az erdőben jelentős mértékű mókusállomány nevelkedett, de erről Stefan elfeledkezett, mikor felkapta a lányt és magával vitte, így aztán mihelyst a vámpír meglátott egy makkot rágcsáló mókusfiút, elejtve Elenát, utánaeredt.A hasonmást kéjesen nevetgélni kezdett miközben feltápászkodott - hála az alkoholnak - ám a helyzet váratlan fordulatot vett mikor megjelent Klaus. Elena odarohant Klaushoz, és egy óriásit büfögött a hibrid arcába. Klaus először csak nézett, majd kivette Elena kezéből a whiskyt tartalmazó üveget, és lehörpintette. Elena Klaust is le akarta smárolni, de csuklani kezdett, Klaus a földre görnyedve röhögni kezdett, mert meglátta Stefant a mókusfiúval fogócskázni. De eléggé elment a kedve a nevetéstől, a híres hibridnek mikor a mókusfiú mérgében, amiért kinevetik szerencsétlen, vámpíros helyzetéért nekidobta a makkját. A makk Klaus férfiasságát találta el, ami meglepően elég érzékeny pont volt még egy hibrid számára is, ezért a fájdalomtól keservesen sírni kezdett. Elena részegsége folytán megsajnálta a hibridet, ezért odalépdelt hozzá majd gyengéden megsimította arcát, amire Stefan is felfigyelt. Klaus úgy sírt, mint egy kisbaba, mire Elena elvonszolta egy karosszékhez, leült rá és a síró hibridet az ölébe ültette.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rebekah
✘ Ős
✘ Ős
avatar

✘ hozzászólások száma : 11
✘ regisztráció : 2012. Apr. 11.
✘ kor : 1031
✘ tartózkodási hely : Egy lépéssel előtted..

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Pént. Ápr. 27, 2012 3:16 am

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokativott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek. Az erdőben jelentős mértékű mókusállomány nevelkedett, de erről Stefan elfeledkezett, mikor felkapta a lányt és magával vitte, így aztán mihelyst a vámpír meglátott egy makkot rágcsáló mókusfiút, elejtve Elenát, utánaeredt.A hasonmást kéjesen nevetgélni kezdett miközben feltápászkodott - hála az alkoholnak - ám a helyzet váratlan fordulatot vett mikor megjelent Klaus. Elena odarohant Klaushoz, és egy óriásit büfögött a hibrid arcába. Klaus először csak nézett, majd kivette Elena kezéből a whiskyt tartalmazó üveget, és lehörpintette. Elena Klaust is le akarta smárolni, de csuklani kezdett, Klaus a földre görnyedve röhögni kezdett, mert meglátta Stefant a mókusfiúval fogócskázni. De eléggé elment a kedve a nevetéstől, a híres hibridnek mikor a mókusfiú mérgében, amiért kinevetik szerencsétlen, vámpíros helyzetéért nekidobta a makkját. A makk Klaus férfiasságát találta el, ami meglepően elég érzékeny pont volt még egy hibrid számára is, ezért a fájdalomtól keservesen sírni kezdett. Elena részegsége folytán megsajnálta a hibridet, ezért odalépdelt hozzá majd gyengéden megsimította arcát, amire Stefan is felfigyelt. Klaus úgy sírt, mint egy kisbaba, mire Elena elvonszolta egy karosszékhez, leült rá és a síró hibridet az ölébe ültette. Azonban mikor Klaus összsúlyát Elena nem épp teherbíró combjaira eresztette, a lány fulladozva próbálta eltorlaszolni magától a férfit.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Benett
✘ Boszorkány
✘ Boszorkány
avatar

✘ hozzászólások száma : 176
✘ regisztráció : 2012. Jan. 07.
✘ kor : 25
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Hétf. Ápr. 30, 2012 2:39 am

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokativott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek. Az erdőben jelentős mértékű mókusállomány nevelkedett, de erről Stefan elfeledkezett, mikor felkapta a lányt és magával vitte, így aztán mihelyst a vámpír meglátott egy makkot rágcsáló mókusfiút, elejtve Elenát, utánaeredt.A hasonmást kéjesen nevetgélni kezdett miközben feltápászkodott - hála az alkoholnak - ám a helyzet váratlan fordulatot vett mikor megjelent Klaus. Elena odarohant Klaushoz, és egy óriásit büfögött a hibrid arcába. Klaus először csak nézett, majd kivette Elena kezéből a whiskyt tartalmazó üveget, és lehörpintette. Elena Klaust is le akarta smárolni, de csuklani kezdett, Klaus a földre görnyedve röhögni kezdett, mert meglátta Stefant a mókusfiúval fogócskázni. De eléggé elment a kedve a nevetéstől, a híres hibridnek mikor a mókusfiú mérgében, amiért kinevetik szerencsétlen, vámpíros helyzetéért nekidobta a makkját. A makk Klaus férfiasságát találta el, ami meglepően elég érzékeny pont volt még egy hibrid számára is, ezért a fájdalomtól keservesen sírni kezdett. Elena részegsége folytán megsajnálta a hibridet, ezért odalépdelt hozzá majd gyengéden megsimította arcát, amire Stefan is felfigyelt. Klaus úgy sírt, mint egy kisbaba, mire Elena elvonszolta egy karosszékhez, leült rá és a síró hibridet az ölébe ültette. Azonban mikor Klaus összsúlyát Elena nem épp teherbíró combjaira eresztette, a lány fulladozva próbálta eltorlaszolni magától a férfit.Sikerült neki,de csak úgy hogy ellökte a karosszékből a hibridet,majd ő maga is felállt,és kereste Stefant.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes
✘ Vámpír
✘ Vámpír
avatar

✘ hozzászólások száma : 285
✘ regisztráció : 2011. Dec. 25.
✘ kor : 26
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Hétf. Ápr. 30, 2012 3:31 am

Stefan épp Damon hálószobája felé tartott. Odaérve a szobaajtóhoz Elena hangjára lett figyelmes, miképp Damonnel beszélget a kapcsolatukról. Stefan meghallotta miképp Elena őszintén bevallja Damonnek, hogy szereti őt. Később pedig látta, ahogy csókolóznak. Idegesen berontott a szobába és kérdőre vonó tekintettel nézett a szerelmesekre. Mielőtt Stefan kikelt volna magából emiatt, Damon előhúzott az ágya alól egy whiskeys üveget, amiből jócskán hiányzott a tartalma és így szólt: - Kicsit sokativott - célzott Elenára. Ám midőn berontott a hálószobába Elena vigyorogva nézett Stefanra, ki épp Damon felé tartott. Damon örömmel látta, ahogy Stefan közeledik Elena felé féltékenyen. Elena hirtelen Stefan útját állta, majd azt mondta "vegyél fel apuci". Damonre ekkor röhögőgörcs jött és nem tudta abbahagyni. Stefan pedig csak ezt válaszolta macsó hangon: "Óh, persze baby." , ekkora Damon már elhagyta a szobát, mert a röhögőgörcse nem akart elmúlni. Stefan felkarolta Elenát és hamar egy a város szélén levő erdőben termettek. Az erdőben jelentős mértékű mókusállomány nevelkedett, de erről Stefan elfeledkezett, mikor felkapta a lányt és magával vitte, így aztán mihelyst a vámpír meglátott egy makkot rágcsáló mókusfiút, elejtve Elenát, utánaeredt.A hasonmást kéjesen nevetgélni kezdett miközben feltápászkodott - hála az alkoholnak - ám a helyzet váratlan fordulatot vett mikor megjelent Klaus. Elena odarohant Klaushoz, és egy óriásit büfögött a hibrid arcába. Klaus először csak nézett, majd kivette Elena kezéből a whiskyt tartalmazó üveget, és lehörpintette. Elena Klaust is le akarta smárolni, de csuklani kezdett, Klaus a földre görnyedve röhögni kezdett, mert meglátta Stefant a mókusfiúval fogócskázni. De eléggé elment a kedve a nevetéstől, a híres hibridnek mikor a mókusfiú mérgében, amiért kinevetik szerencsétlen, vámpíros helyzetéért nekidobta a makkját. A makk Klaus férfiasságát találta el, ami meglepően elég érzékeny pont volt még egy hibrid számára is, ezért a fájdalomtól keservesen sírni kezdett. Elena részegsége folytán megsajnálta a hibridet, ezért odalépdelt hozzá majd gyengéden megsimította arcát, amire Stefan is felfigyelt. Klaus úgy sírt, mint egy kisbaba, mire Elena elvonszolta egy karosszékhez, leült rá és a síró hibridet az ölébe ültette. Azonban mikor Klaus összsúlyát Elena nem épp teherbíró combjaira eresztette, a lány fulladozva próbálta eltorlaszolni magától a férfit.Sikerült neki,de csak úgy hogy ellökte a karosszékből a hibridet,majd ő maga is felállt,és kereste Stefant. Klaus a lány után kapott, de Stefan hősiesen kirángatta a szorító karokból és véletlenül összeért a szája Elenaéval.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Elena Gilbert
✘ Staff
✘ Staff
avatar

✘ hozzászólások száma : 226
✘ regisztráció : 2011. Dec. 22.
✘ kor : 25
✘ tartózkodási hely : • Mystic Falls •

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Hétf. Ápr. 30, 2012 8:07 am

Gratulálok skacok, ismét sikerült egy érdekes történetet kreálnunk! Very Happy Lássuk ,hogy a következő mondatból mit hozunk ki:

Rebekah egy borítékot talált Klaus hálószobájában.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bloodydiaries.hungarianforum.com
Vendég
VendégTémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Hétf. Ápr. 30, 2012 8:32 am

Rebekah egy borítékot talált Klaus hálószobájában. Mivel a lány oly kíváncsi, műkörmei segítségével hipp-hopp kibontotta azt.
Vissza az elejére Go down
Caroline Forbes
✘ Vámpír
✘ Vámpír
avatar

✘ hozzászólások száma : 285
✘ regisztráció : 2011. Dec. 25.
✘ kor : 26
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Szer. Május 02, 2012 11:49 pm

Rebekah egy borítékot talált Klaus hálószobájában. Mivel a lány oly kíváncsi, műkörmei segítségével hipp-hopp kibontotta azt. Csak egy szó volt gyöngybetűkkel felírva az eper illatú lapocskára.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Benett
✘ Boszorkány
✘ Boszorkány
avatar

✘ hozzászólások száma : 176
✘ regisztráció : 2012. Jan. 07.
✘ kor : 25
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Pént. Május 04, 2012 8:54 am

Rebekah egy borítékot talált Klaus hálószobájában. Mivel a lány oly kíváncsi, műkörmei segítségével hipp-hopp kibontotta azt. Csak egy szó volt gyöngybetűkkel felírva az eper illatú lapocskára.Mégpedig az,hogy SZERETLEK,csupa nagybetűvel.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce
✘ Staff
✘ Staff
avatar

✘ hozzászólások száma : 285
✘ regisztráció : 2011. Dec. 23.
✘ kor : 543
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Szer. Május 09, 2012 8:15 am

Rebekah egy borítékot talált Klaus hálószobájában. Mivel a lány oly kíváncsi, műkörmei segítségével hipp-hopp kibontotta azt. Csak egy szó volt gyöngybetűkkel felírva az eper illatú lapocskára, mégpedig az,hogy SZERETLEK,csupa nagybetűvel. A lány teljes erejével azon töprengett, hogy kitől kaphatta ezt a kőszívű bátyja.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes
✘ Vámpír
✘ Vámpír
avatar

✘ hozzászólások száma : 285
✘ regisztráció : 2011. Dec. 25.
✘ kor : 26
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Szer. Május 16, 2012 5:21 pm

Rebekah egy borítékot talált Klaus hálószobájában. Mivel a lány oly kíváncsi, műkörmei segítségével hipp-hopp kibontotta azt. Csak egy szó volt gyöngybetűkkel felírva az eper illatú lapocskára, mégpedig az,hogy SZERETLEK,csupa nagybetűvel. A lány teljes erejével azon töprengett, hogy kitől kaphatta ezt a kőszívű bátyja. A töprengés közepette észre sem vette, hogy valaki besétált a házba és az ajtóban várta, hogy felfigyeljen rá a szőke vámpír.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Xiara Mendez
✘ Vámpír
✘ Vámpír
avatar

✘ hozzászólások száma : 63
✘ regisztráció : 2012. Apr. 19.
✘ tartózkodási hely : MF

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Szer. Május 16, 2012 11:56 pm

Rebekah egy borítékot talált Klaus hálószobájában. Mivel a lány oly kíváncsi, műkörmei segítségével hipp-hopp kibontotta azt. Csak egy szó volt gyöngybetűkkel felírva az eper illatú lapocskára, mégpedig az,hogy SZERETLEK,csupa nagybetűvel. A lány teljes erejével azon töprengett, hogy kitől kaphatta ezt a kőszívű bátyja. A töprengés közepette észre sem vette, hogy valaki besétált a házba és az ajtóban várta, hogy felfigyeljen rá a szőke vámpír.
Kíváncsi szempár siklott végig a női test kecses vonalán, megtorpanva a lány arcánál.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Aquvinsur

avatar

✘ hozzászólások száma : 63
✘ regisztráció : 2012. Apr. 23.

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Csüt. Május 17, 2012 5:21 am

Rebekah egy borítékot talált Klaus hálószobájában. Mivel a lány oly kíváncsi, műkörmei segítségével hipp-hopp kibontotta azt. Csak egy szó volt gyöngybetűkkel felírva az eper illatú lapocskára, mégpedig az,hogy SZERETLEK,csupa nagybetűvel. A lány teljes erejével azon töprengett, hogy kitől kaphatta ezt a kőszívű bátyja. A töprengés közepette észre sem vette, hogy valaki besétált a házba és az ajtóban várta, hogy felfigyeljen rá a szőke vámpír.
Kíváncsi szempár siklott végig a női test kecses vonalán, megtorpanva a lány arcánál.
Pár másodperc elteltével halk köhintés zavarta meg a beállt csendet.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Caroline Forbes
✘ Vámpír
✘ Vámpír
avatar

✘ hozzászólások száma : 285
✘ regisztráció : 2011. Dec. 25.
✘ kor : 26
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Pént. Május 18, 2012 8:16 am

Rebekah egy borítékot talált Klaus hálószobájában. Mivel a lány oly kíváncsi, műkörmei segítségével hipp-hopp kibontotta azt. Csak egy szó volt gyöngybetűkkel felírva az eper illatú lapocskára, mégpedig az,hogy SZERETLEK,csupa nagybetűvel. A lány teljes erejével azon töprengett, hogy kitől kaphatta ezt a kőszívű bátyja. A töprengés közepette észre sem vette, hogy valaki besétált a házba és az ajtóban várta, hogy felfigyeljen rá a szőke vámpír.
Kíváncsi szempár siklott végig a női test kecses vonalán, megtorpanva a lány arcánál.
Pár másodperc elteltével halk köhintés zavarta meg a beállt csendet. Rebekah arca apró rezzenés nélkül állta az érkező tekintetét és a szemkontaktust végig fenntartva rakta le a levelet az előtte álldogáló dohányzóasztalra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bonnie Benett
✘ Boszorkány
✘ Boszorkány
avatar

✘ hozzászólások száma : 176
✘ regisztráció : 2012. Jan. 07.
✘ kor : 25
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   Szomb. Május 26, 2012 8:51 pm

Rebekah egy borítékot talált Klaus hálószobájában. Mivel a lány oly kíváncsi, műkörmei segítségével hipp-hopp kibontotta azt. Csak egy szó volt gyöngybetűkkel felírva az eper illatú lapocskára, mégpedig az,hogy SZERETLEK,csupa nagybetűvel. A lány teljes erejével azon töprengett, hogy kitől kaphatta ezt a kőszívű bátyja. A töprengés közepette észre sem vette, hogy valaki besétált a házba és az ajtóban várta, hogy felfigyeljen rá a szőke vámpír.
Kíváncsi szempár siklott végig a női test kecses vonalán, megtorpanva a lány arcánál.
Pár másodperc elteltével halk köhintés zavarta meg a beállt csendet. Rebekah arca apró rezzenés nélkül állta az érkező tekintetét és a szemkontaktust végig fenntartva rakta le a levelet az előtte álldogáló dohányzóasztalra.Majd gyorsan megfordult.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Közös történet   

Vissza az elejére Go down
 
Közös történet
Vissza az elejére 
4 / 5 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries || a szerepjáték :: ▌ SZÓRAKOZÁS ▌ :: Játékok-
Ugrás: