The Vampire Diaries || a szerepjáték
Üdv köztünk idegen! (:
Regisztrálj oldalunkra, és fedezd fel Mystic Falls izgalmas mindennapjait. Amit garantálunk: remek társaság; tehetséges írók; unalom űzök, játékok, vetélkedők.
Csak rajtad áll. (:

The Vampire Diaries || a szerepjáték

● Egy hely ahol te írod a történelmet, ahol a magad útjára terhelheted Mystic Falls lakosait. ●
 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Üdvözlünk a Bloody Diariesen. Az oldal, a már nagy sikernek örvendő  The Vampire Diaries című sorozattal  foglalkozik, vagyis annak szerepjátékával.  Nézz szét, és érezd magad Mystic Fallsban.

Cannon lista Szabályzat   Karakterlap minta

Statistics
Összesen 38 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: JatekosAlice

Jelenleg összesen 1695 hozzászólás olvasható. in 158 subjects
Staff
 
Elena Gilbert
 
 
Katherine Pierce
Még keresett karakterek
Latest topics
» Falls Motel
Vas. Márc. 03, 2013 12:53 pm by ✝ + Vezetéknév

» ✝ + Vezetéknév
Vas. Márc. 03, 2013 12:51 pm by Lorena Byron

» Simon Balázs ::Vámpír::
Szomb. Feb. 16, 2013 8:08 am by Simon Balázs

» Játékostárs kereső
Vas. Feb. 03, 2013 10:51 pm by Marcus Aquvinsur

» 3872 Curse of the past
Hétf. Okt. 01, 2012 4:39 am by Xiara Mendez

» Diariesfour
Vas. Aug. 05, 2012 12:11 am by Damon Salvatore

» Night Club
Pént. Jún. 22, 2012 2:11 am by Xiara Mendez

» Kedvenc zenéim
Pént. Jún. 22, 2012 1:08 am by Katherine Pierce

» 1860-ból fent maradt kilátó
Pént. Jún. 22, 2012 12:10 am by Caroline Forbes

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (21 fő) Szomb. Dec. 16, 2017 12:48 pm-kor volt itt.
chat

Share | 
 

 1800-as évek

Go down 
SzerzőÜzenet
Elena Gilbert
✘ Staff
✘ Staff
avatar

✘ hozzászólások száma : 226
✘ regisztráció : 2011. Dec. 22.
✘ kor : 25
✘ tartózkodási hely : • Mystic Falls •

TémanyitásTárgy: 1800-as évek   Pént. Dec. 30, 2011 3:40 am
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://bloodydiaries.hungarianforum.com
Katherine Pierce
✘ Staff
✘ Staff
avatar

✘ hozzászólások száma : 285
✘ regisztráció : 2011. Dec. 23.
✘ kor : 543
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: 1800-as évek   Szomb. Feb. 11, 2012 12:48 amDamon

"Aztán ahogy a lány parancsolta, feltűztem a hajam, és összeszedtem magam."

Virginia, Mystic Falls, 1864 reggele. Aznap reggel már a fallsi városkában ébredtem Emily jóvoltából.
-Tessék felébredni Miss. Pierce!-ez a pár szó hagyta el a száját.
-Csak még egy percet kérek!-feleltem morcosan.
-Nem lehet! Tegnap este megígérte a Salvatore családnak, hogy ott reggelizik és vacsorázik.-felelte Emily kötelességtudó hanggal. Lassan feltápászkodtam pihe-puha ágyamból, majd ránéztem Emilyre.
Miután ennek a rövid párbeszédnek vége lett, elkezdtem készülődni. Előkerestem a legelőkelőbb viseletem egyikét, és magamra öltöttem. Míg felhúztam, Emily eligazította az ágyam, majd megkötötte a ruhámat. Azután kiment, majd rendre utasított.
-Tűzd fel a hajad, majd szedd össze magad, és mosolyogj! Ne legyél hulla!
-Értettem.
Vártam még pár percet, s utána egy nagy sóhajtással kifújtam magamból a düht. Aztán ahogy a lány parancsolta, feltűztem a hajam, és összeszedtem magam. Végül is ha azt akarom, hogy ne fogjanak gyanút azzal kapcsolatban, hogy mi is vagyok valójában, akkor az ujjam közé kell a Salvatore fiúkat csavarnom. Sőt, az egész várost.
Mikor elkészültem, mindenemet rendben találtam, lementem a földszintre, ahol Emily már nagyon várt.
-Csak hogy végre végeztél. Gyorsan induljunk, mielőtt elkésünk.
Lassan, megtartva a méltóságomat, apró léptekkel indultam ki az ajtón, ami a kocsiba vezetett. Nem telt bele sok idő, hamar ott voltunk a Salvatore háznál.
Mikor megérkeztünk az udvarba, az első, akit megpillantottam, Damon Salvatore volt, Stefan bátyja. Amikor a kocsi megállt, először Emily szállt ki, mint általában. Én csak utána. Szépen végigsimítottam a ruhámat, majd mikor léptem egyet, Damon fogta meg a kezem, s megcsókolta.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore
✘ Vámpír
✘ Vámpír
avatar

✘ hozzászólások száma : 55
✘ regisztráció : 2012. Jan. 28.
✘ kor : 174
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: 1800-as évek   Szomb. Feb. 11, 2012 6:47 am

Katherine

Virginia 1864 reggel. Mikor az ágyamban megébredtem nap sütött rám nem volt kedvem felébredni de eszembe jutott hogy a mai napon vendégül fogjuk látni Pierce kisasszonyt. Fel keltem az ágyból és ki mentem szívni egy kis friss levegőt úgy 5 perc után mellettem termet Stefan Jó reggelt kívánt én is neki majd elkezdtük a tájat nézni majd sarkon fordultam és visszamentem a szobámba előkésziteni a ruhát amiben fogadom Pierce kisasszonyt. Felmentem az emeletre a szobámba kiválasztottam a kedvenc ruhámat majd az ágyra raktam és elmentem fürödni közben találkoztam Stefan-nal is aki mosolyogva jött fel ö is örül hogy Pierce kisasszony nálunk lesz ma. Miután kész lettem a fürdéssel a szobámba vonultam és felöltöztem a tükör előtt megfésülködtem és megigazítottam a nyakkendőmet. Majd kiléptem a szobámból és lementem a nappaliba kicsit megsürgettem a cselédeket hogy gyorsabban terítsenek. A nappaliban leültem egy székre és vártam Pierce kisasszonyt elő vettem egy könyvet és elkezdtem olvasni aztán megjelent Stefan is ö is jól ki csípte magát. Kíváncsiságból megkérdeztem hogy kinek öltözött ki erre csak annyit válaszolt hogy "ugyan annak akinek te" ezen csak röhögtünk hangosan. A cselédek igen hamar kész lettek a terítéssel, Apánk is ide köszönt hozzánk majd fel ment az emeletre. Stefan megkérdezte hogy mit olvasok erre fel mutattam neki a könyvet miután elolvasta a címét hátra dőlt majd haját simította le. Később belépet az egyik cseléd és bejelentette hogy Pierce kisasszony hintója megérkezett. Azonnal felálltam és kimentem az ajtó elébe fogadni, és ki szált a kocsiból. A Szépsége tündökölt a reggeli fényben oda lépkedtem elébe kezet csókoltam neki és megszolitottam.
-Pierce kisasszony örülök hogy itt van . -mosolyogtam majd megdicsértem a szépségét-
-Az ön szépsége csak úgy ragyog ezen a napon. -egyből bele szeretettem első látásra-

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce
✘ Staff
✘ Staff
avatar

✘ hozzászólások száma : 285
✘ regisztráció : 2011. Dec. 23.
✘ kor : 543
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: 1800-as évek   Hétf. Feb. 13, 2012 6:43 amDamon

"Míg behozták az ételt, körülnéztem, hogy ki lehet az, aki nincs körünkben."

Miután Mr. Salvatore megcsókolta a kezem, bókolással folytatta. A reakcióm természetesen egy mosoly volt, s egy köszönet.
-Köszönöm.
Volt néhány másodperc hatás szünet, majd befele intett az ajtón. Szépen, kecsesen haladtam befele felhajtott fejjel.
Mikor beléptem az ajtón, körbenéztem, cs így feleltem:
-Bájos otthon! - feleltem Damon felé fordulva.
Majd mutatta az utat, hogy hol van az étkező.
Mikor az épület azon részébe érkeztünk, ahol az ételt fogyasztjuk, kiválasztottam magamnak egy helyet, s leültem. Pár perc múlva mindenki leült, tele volt az asztal, csak egyetlen egy üres szék volt. Míg behozták az ételt, körülnéztem, hogy ki lehet az, aki nincs körünkben. Mivel egyből nem jöttem rá, többször is meg kellett tennem, mire rájöttem, hogy Damon öccse, Stefan Salvatore hiányzik.
-Egészségünkre! - hangzott el a szó a ház urának szájából. Neki láttunk a reggelinek. Viszont alig vártam már, hogy befejeződjön, ugyanis nagyon meg akartam kérdezni Damontól, hogy mi az oka annak, hogy nincs köztünk az öccse. De sajnos csak "álmodozhattam" arról, hogy hamar vége lesz, mert elég sok étket hoztak még egymás után, sőt, olyan lassan evett egy pár ember - köztük a ház ura - , hogy körülbelül 1 órán át reggeliztünk. Ez pedig elég hosszú idő. Igaz, tudtam, hogy az egész napot ott fogjuk tölteni, hisz vacsorázni is ott vacsorázunk, és úgy sem akarnak majd napközben sem elengedni. Bár az igazság az, hogy nagyon el szerettem volna menni még egy pár óra múlva, s majd vacsorára visszajönni. Úgyhogy csak reménykedni tudtam.
Mikor mindenki elfogyasztotta az ételt, s szabadok voltunk, azonnal elhívtam Damont sétálni a kertbe, hogy elmondja, miért nem tartott velünk Stefan a reggelinél.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore
✘ Vámpír
✘ Vámpír
avatar

✘ hozzászólások száma : 55
✘ regisztráció : 2012. Jan. 28.
✘ kor : 174
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: 1800-as évek   Pént. Feb. 17, 2012 10:40 pm

Ahogy megérkezett Miss Katherine és ki szált a kocsiból csak úgy ragyogót a szépsége a nap fényben szinte azonnal bele szeretem. Majd kezet csókoltam neki ö egy köszönömöt mondott a kézcsókra.
-Nincs mit. -feleltem Miss Katherinenek majd karon fogót és bementünk a házba. Ahogy beléptünk az ajtón Miss Katherinenek tetszett a ház és meg is dicsérte.
-Igen az apám nem sajnálta az aranyat mikor ezt a házat építette. -néztem a lányra majd a mondat végén elmosolyogtam magam.
-Erre. -mutattam az irányt Miss Katherinenek ahogy beértünk az étkezőbe és leültünk a szépen megterített asztalhoz én Miss Katherinenel szembeni helyet választottam. Ahogy elhelyezkedtünk megjöttek a többiek is és ők is leültek az asztalhoz. Apám ült le legutoljára az asztalhoz amint le ült mindenkinek jó étvágyat kívánt. Az egész étkezésen csak Miss Katherinet figyeltem egyszer-egyszer bele is ittam a poharamba. Már a reggeli 1 órája húzódik apám nem sajnálja az ételt de ez már túlzás. Egymás után hozták az ételeteket már alig bírtam enni. Alig vártam hogy befejeződjön a reggeli mert egyre jobban megakartam ismerni Miss Katherine-t. Ahogy befejeződött a reggeli Miss Katherine elhívott sétálni egy kicsit sem ellenkezdtem felálltam az asztaltól és Katherinenel ki mentünk a kertbe sétálni.
-Finom volt a reggeli Miss Katherine ? -kérdeztem meg a lánytól majd lassú léptekben sétálgatunk a kertben.
-Meséljen valamit magáról. -jelentettem ki Miss Katherinenek mert jobban megakarom öt ismerni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce
✘ Staff
✘ Staff
avatar

✘ hozzászólások száma : 285
✘ regisztráció : 2011. Dec. 23.
✘ kor : 543
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: 1800-as évek   Vas. Feb. 19, 2012 7:35 amDamon

"Majd annak külön meg lesz az ideje..."

Mikor kiértünk, Damon nem a válaszra felelt - gondolom el akarta terelni a szót - , hanem kérdezett helyette. Nem akartam udvariatlan lenni, hisz végül is az a terv, hogy
"jó tündérek" leszünk Emily-vel, és elhiszi az egész város, hogy milyen "bájos" emberkék vagyunk mi, közben meg majd a vérüket ontjuk. Hát igen, ez volt a terv, és be is kezdett válni, úgyhogy ezért szépen és illedelmesen válaszoltam a kérdésére.
-Igen, nagyon finom volt. - feleltem szende szűz módjára - Meséljek magamról? Hát...hol is kezdjem?
Míg így azt tettetve, hogy gondolkodom azon, hogy hol is kezdjem az életemet, valójában azon töprengtem, hogy mit mondjak el az életemből. Ugyanis igaz, hogy első látásra megkedveltem Stefant, azonban Damon is egyre mélyebbre "ásta" magát a szívemben. Hmm...a Salvatore fivérek. Közben feltűnt, hogy nem illik ennyit váratni egy embert a válasz adással, így hát gyorsan elkezdtem valahol...
-Hát...Bulgáriában születtem. Na jó, bevallom, hogy én nem vagyok egy nagy "mester" az ilyen történetekben, inkább meséljen maga!
Így tereltem el a szót magamról, ugyan is nem akartam hazudni magammal kapcsolatban Damonnek , de azt sem szerettem volna, ha megtudja a valós énemet. Majd annak külön meg lesz az ideje...


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Damon Salvatore
✘ Vámpír
✘ Vámpír
avatar

✘ hozzászólások száma : 55
✘ regisztráció : 2012. Jan. 28.
✘ kor : 174
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: 1800-as évek   Vas. Feb. 26, 2012 8:03 am

Katherine

Amint kiértünk a kertbe Miss Katherine-el egyből Stefan felől akart érdeklődni de gyorsan eltereltem a szót. Inkább megkérdeztem tőle hogy ízlett e neki reggeli persze igen volt a válasza. Majd Miss Katherine-ről kezdtem érdeklődni jobban megismerni öt mert egyből bele szerettem ahogy megláttam. Miss Katherine eléggé sokáig váratott a válasszal aztán mondott egy kicsit magáról. Majd elterelte a szót és inkább azt válaszolta hogy meséljek én, úgy viselkedett mint ha volna valami takargatni valója.
-Én Firenzében születtem anyám meghalt Stefan születése után pár évvel. -meséltem Miss Katherine-nek majd nyeltem egy nagyot. -Apám meg valami vámpírokra vadászik itt a városban csinált valami iránytűt is. -ennyit meséltem el a lánynak majd mélyen néztem Miss Katherine szemébe. Majd akkor a pillanatban eldöntöttem hogy megszerzem magamnak.
-Nagyon szép a nyaklánca honnan kapta ? -vetettem egy pillantást a nyakláncra majd megint a szemeit csodáltam majd elmosolyodtam.
-Szabad idején mit csinál? -kérdezgetem. -Elnézést ha sokat kérdezőködöm csak jobban megakarom magát ismerni. -jelezve hogy felkeltette az érdeklődésemet Miss Katherine.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Pierce
✘ Staff
✘ Staff
avatar

✘ hozzászólások száma : 285
✘ regisztráció : 2011. Dec. 23.
✘ kor : 543
✘ tartózkodási hely : Mystic Falls

TémanyitásTárgy: Re: 1800-as évek   Pént. Márc. 09, 2012 9:43 am

http://26.media.tumblr.com/tumblr_lwo9jwWAiW1qf325lo1_500.gif

Damon+Kat

-Hmm...Szóval az apja vámpírokra vadászik....akkor jobban a bizalmukba kell férkőznöm, mint gondoltam.- gondoltam magamban, míg Damon az életéről mesélt.
-Nem is tudtam, hogy vannak vámpírok. Azt hittem, csak legenda, kitalált mese az egész. De most már...- így adtam be a tudatlan, ártatlan "kislányt" Damonnak, hogy még véletlenül se sejtsen valamit.
Miután továbbléptük a témát, a nyakláncomról kérdezősködött.
-Oh, már ősrégi darab, nem is emlékszem honnan kaptam. Talán...áh, hagyjuk!
Igen, tudom, nem volt annyira jó dolog, hogy mindent kikerültem valami hülye kis válasszal, de hát azt sem akartam, hogy megtudja, mi vagyok valójában. Még bajom is lehetne belőle.
-Hm...-mosolyogtam el magam - nem, nem kérdez sokat, természetesen válaszolok önnek. Hát én nagyon szeretek sétálgatni, nézelődni. Ami azt illeti...- és folytattam tovább, mire megszólalt Emily hangja.
-Azonnal jöjjön ide, Miss. Pierce!
-Nos, mint hallotta mennem kell, de amint lesz alkalmam, visszatérek ide önhöz.
Majd mikor odaértem Emilyhez, azonnali távozásra szólított fel. Csak annyit szerettem volna kérni tőle, hogy még azt engedje meg, hogy elköszönhessek Damontól. Megengedte. Így hát visszamentem a kertbe, és elköszöntem tőle.
-Nos...nagy sajnálatomra most mennem kell, de talán még látjuk egymást! - mosolyogtam rá, majd Damon kezet csókolt, ahogy illik és elköszönt.

*Játék vége*

Köszönöm a játékot, megtiszteltetés volt önnel játszani, Mr. Salvatore Wink


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: 1800-as évek   

Vissza az elejére Go down
 
1800-as évek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
The Vampire Diaries || a szerepjáték :: ▌MYSTIC FALLS ▌ :: Alternatív és a múltban játszodó játékok-
Ugrás: