|
Üdvözlünk a Bloody Diariesen. Az oldal, a már nagy sikernek örvendő The Vampire Diaries című sorozattal foglalkozik, vagyis annak szerepjátékával. Nézz szét, és érezd magad Mystic Fallsban.
♦ Cannon lista ♦ Szabályzat ♦ Karakterlap minta ♦ |
Statistics | Összesen 38 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: JatekosAlice
Jelenleg összesen 1695 hozzászólás olvasható. in 158 subjects
|
Staff | Elena Gilbert Katherine Pierce |
Ki van itt? | Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 87 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:52 pm-kor volt itt. |
|
| Caroline titkos gondolatai | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Caroline Forbes ✘ Vámpír
✘ hozzászólások száma : 285 ✘ regisztráció : 2011. Dec. 25. ✘ kor : 32 ✘ tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Caroline titkos gondolatai Kedd Jan. 10, 2012 4:03 am | |
| Kedves Naplóm! Előre leszögezném, hogy nincs türelmem a hosszas, mindennapi írkáláshoz, úgyhogy nem fogok mindenről részletesen beszámolni, de mindent megteszek, amit csak tudok. A legnagyobb problémám még mindig a fiúk és e miatt nem tudok kikapcsolódni. Múltkor is Elenával találkoztunk a Grillben és Matt folyton engem nézett és, amikor csak lehetett ott volt körülöttünk. Nem értem őt. De most komolyan! Mikor teljesen világossá vált számára, hogy a barátnője egy vámpír, és a legjobb barátja pedig egy vérfarkas, azonnal dobott és kijelentette, hogy nem szeretné, hogy az élete része legyek. Aztán most meg... Áá, mindegy. Még hogy a nők agya tekervényes. A férfiakat sem olyan pofon egyszerű megérteni. Fel-alá járkálok a szobában, mert halálra unom magam. Senki sincs itthon és már vagy 2 napja nem jártam semerre. Azt hiszem kimegyek megnézem életben van e még valaki... xoxo, Car | |
| | | Caroline Forbes ✘ Vámpír
✘ hozzászólások száma : 285 ✘ regisztráció : 2011. Dec. 25. ✘ kor : 32 ✘ tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Caroline titkos gondolatai Vas. Jan. 15, 2012 6:12 am | |
| Kedves Naplóm! Elmentem bevásárolni az új seasonre és képzeld összefutottam Bonnieval Teljesen magába zuhant, ezért elrángattam egy forrócsokira. Azt hittem nem fog hozzám szólni és, hogy egész végig szenvedni fogunk, azonban kitört a vulkán. Bonnie elkezdett sírni. Bántotta, hogy minden jött-ment csajnak van pasija, de neki nincs. Próbáltam megértetni vele, hogy nem a pasik száma és kinézete számít, jó néha igen , hanem a minőség. Nem jó csak vesztegetni az időnket. Azt hiszem átment az üzenet. A végére annyira felvidult, hogy még a helyes pincérfiúnak a számát megszerezte. Belevaló a csajszi Hát igen, az én barátnőm. Büszke vagyok rá. Mit kell itt búslakodni? Gyerünk tovább! Élni kell az életet! Na jó lenyugszom. De annyira örülök neki! Remélem összejön egy randi! Igazán megérdemelné már ennyi szenvedés után. Nos most csak ennyi lenne. Majd jövök! xoxo, Car | |
| Tárgy: Re: Caroline titkos gondolatai Szer. Jan. 25, 2012 8:26 am | |
| Kedves Naplóm! Boldog Szülinapot Nekem! Csodás. Nem mondom, nem ilyen születésnapra vágytam. De a jó hír, hogy még élek! Nem tudom, hogy lett. Most már hiszek Istenben! Biztos ő mosta ki Klaus agyát. Soha nem néztem volna ki belőle, hogy egy ellenséget megment. Nem értem miért tette. Eléggé egoista lenne azt gondolni, hogy a szépségem és szuper kedvességem miatt könyörült meg rajtam. Ja, még egy eshetőség a szőke hajam. A férfiak elgyengülnek a szőke, kék szemű lányoktól. Áhá, lehet, hogy ez a kulcs. Mostantól kezdve minden jóképű pasira mosolygok és megrázom a hajam, hogy odajöjjenek beszélni. Biztos beválik majd Na de komolyra fordítva a szót (te jó ég mióta beszélek így?? ), a Tyler problémát sem sikerült a helyére tennem. Szeretem, de lojális Klaushoz és meg is harapott. És, most újrakezdhetnénk, de... Fogalmam sincs, hogy mit tegyek :/ Kár, hogy te nem tudsz beszélni! Segíthetnél! Mennem kell, mert anya szenved a sütővel és segítséget kér. Majd még jövök! xoxo, Car | |
| Tárgy: Re: Caroline titkos gondolatai Vas. Jan. 29, 2012 7:09 am | |
| Kedves Naplóm! Nem fogod kitalálni, hogy kivel futottam össze a főtéren. A drágalátos "mostohaanyucimmal", aki természetesen hozta a formáját. Meg akarta tudni, hogy esetleg készülődik e valami ellene, ja és, hogy amúgy hogy mennek errefelé a dolgok. Nem akartam mondani semmit, de ez a tervem néhány ponton meghiúsult. A beszélgetés elején igazából piszkálódtunk óvodások szintjén, aztán áttereltem a témát az érzéseimre vele és az egész élettel kapcsolatban. Ezt szépen megunta és tovább faggatózott én meg éppen indulni készültem, de mégis ott maradtam. Nem tudom mi lelt engem, de néhány pillanatban élveztem a társaságát. Ő az egyetlen élő lény - az ismerőseim közül - aki megmutatja magát, de mégis úgy tűnik, mintha egy masszív álcát viselne. És néha éreztem, hogy feszeng a társaságomban. Vagyis...nem tudom megfogalmazni. Olyan más volt, mint szokott. Hozzá képest kedvesnek titulálható. Furcsa. Mindegy. A lényeg az, hogy hála az égnek most sem fogunk unatkozni. Legalábbis addig, amíg ő itt van a városban. Ha van valami hírem, majd írok még! xoxo, Car | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Caroline titkos gondolatai | |
| |
| | | | Caroline titkos gondolatai | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |