- csillagot törölj!
• ✝ + Vezetéknév • • ADATOK •Teljes név :: ✝ + Vezetéknév
Születési dátum/hely :: Názáret; I.e. 2000
Kor :: Sok...
Rang :: Isteni
•LEÍRÁS •Belső tulajdonságok :: A jellemem eléggé... szilárd. Többnyire feszült szoktam lenni, de ez már csak így megy a családunkban. Feszülünk.
Külső tulajdonságok :: A bőröm mahagóni színű; szépen csiszolt, fényes darab vagyok. A hajamat szögekkel szoktam lófarokba kötni. A nyakamba pedig egy ősi nyelven íródott idézetet vésettem: "A regisztráció kereszt, plusz vezetéknévvel történjen."
Álmok, vágyak :: Szeretnék még legalább száz évig élni!
Félelmek :: Korhadás
Hozzátartozók :: Anya: Asztal Vezetéknév, Apa: Sir Karó Vezetéknév
Karaktered arca :: FA
•TÖRTÉNELEM •Magányosan róttam a kihalt, sivár utcát. A szüleim napok óta nem hajlandóak szóba állni velem, mert lefeküdtem Túri Danival... ja, bocsi, ez a Sárarany, és nem az én történetem.
Visszatérve az utcára, pár napja "költöztem" ki ide, mivel a főbérlőm felmondta a bérleti szerződést. Pénzem nincs, Jézus - az ügyvédem - pedig Húsvétig nem ér rá, szóval teljesen magamra maradtam. Meg van már a húsz sor?! Igazán nem szeretnék gondot okozni, ezért igyekszem megírni azt a húsz sort, habár nagyon soknak tűnik, ezért nehezemre esik szép, kerek mondatokat formálni, mint ez a gyönyörűség itt. Szóval, homeless vagyok... és ezt a homeless szállót még a néhai nagyanyám, Szent Fazék de Tölgy ajánlotta. Tudniillik, ő is itt élt, amíg meg nem ismerte a nagyapámat, idősebbik Karó Vezetéknevet. A családomról ennyit... térjünk is át a párkapcsolatomra: Finn Mikaelson az én egyetlen párom! Mindig is szerettem őt, már KERESZT koromban is ott díszelegtem a koporsóján, aztán egy szép nap, amikor Niklaus nem figyelt, bemásztam Finn mellé. A szerelmünk azóta tart, azóta vagyunk elválaszthatatlanok. Finn igazán csendes típus, amolyan anyámasszony katonája, ezért szinte azonnal dominává váltam. Az esküvőt májusra tervezzük - csak, hogy KERESZTbe tegyek Caroline-nak, aki ugyanezt az időpontot választotta ki.
A pletykák szerint Finn már meg is vette nekem az esküvői ruhámat. Az esküvő előtt koronametszésre megyek, majd lecsiszoltatom a lábaimat, hogy mindenem tökéletes legyen.