|
Üdvözlünk a Bloody Diariesen. Az oldal, a már nagy sikernek örvendő The Vampire Diaries című sorozattal foglalkozik, vagyis annak szerepjátékával. Nézz szét, és érezd magad Mystic Fallsban.
♦ Cannon lista ♦ Szabályzat ♦ Karakterlap minta ♦ |
Statistics | Összesen 38 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: JatekosAlice
Jelenleg összesen 1695 hozzászólás olvasható. in 158 subjects
|
Staff | Elena Gilbert Katherine Pierce |
Ki van itt? | Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 87 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:52 pm-kor volt itt. |
|
| *** Farsangi buli *** | |
|
+3Caroline Forbes Stephanie Johnson Katherine Pierce 7 posters | Szerző | Üzenet |
---|
Elena Gilbert ✘ Staff
✘ hozzászólások száma : 226 ✘ regisztráció : 2011. Dec. 22. ✘ kor : 31 ✘ tartózkodási hely : • Mystic Falls •
| Tárgy: Re: *** Farsangi buli *** Hétf. Feb. 20, 2012 6:58 am | |
| Farsangi bál ~ Stefan & ElenaMikor az ütőeremhez hajolt, megborzongtam. Minden egyes szavától egyre jobban szorult össze tüdőm. Nem volt számomra meglepő ,hogy ismételten a bosszúszomja foglalkoztatja, de attól még fájt. Valóban minden emberség elveszett belőle? Nem. Kizárt, hogy megbékéljek ezzel a tudattal. - Ne félj Stefan, valahogy éreztem ,hogy...nem miattam vagy itt. - hangom keserűen csengett. Egy közeledő pincért pillantottam meg, aki kezében egy tálca pezsgőt szolgált a vendégek részére. Lekaptam egy poharat róla, majd egyszerűen biccentettem. Nem volt szándékom mikor ideértem holtrészegen távozni a partyról, de kizárt ,hogy egy kis segítség nélkül túlélném lelkileg az estét. - Damonnel remekül megvagyunk. - tekintetemet mellkhasára vontam. Tudtam ,hogy hagynom kell elengedni ezt a témát. Minden érzelmet próbáltam elfojtani bennem ami az érzékenységemre mutatott volna. Valahogy fontosnak éreztem ,hogy erősnek tűnjek a férfi szemében. - Mond csak, egyáltalán mi értelme van így az életednek? Ha sikerül bosszút állnod Klauson, mit fogsz tenni? Mert ha így folytatod, mindenkit elvesztesz aki még egy kicsit is kitart melletted. - ismét zöldes kék szemeibe mélyedtem, majd nyeltem egyet.
| |
| | | Stefan Salvatore ✘ Vámpír
✘ hozzászólások száma : 58 ✘ regisztráció : 2012. Feb. 09. ✘ tartózkodási hely : Mystic Falls(jelenlegi megálló)
| Tárgy: Re: *** Farsangi buli *** Hétf. Feb. 20, 2012 7:39 am | |
| Elena&Stefan Farsangi buliAzért elmosolyodtam; széles vigyorgás volt, ami Elena szívének ijedt dobogása miatt, majd a vérének zavarodott pumpálásának hangja okozott. Az arca mindent elárult. Még mindig az önjelölt megmentési akciómat tervezgette és volt egy halvány gyanúm, hogy a bátyám, mint talpig férfi azzal eteti, hogy miattam segít neki benne. Damon ért a manipuláláshoz, de valószínűleg Elena már annyira ismeri, hogy megfeledkezett róla, hogy magán is észrevegye a hatását. Váratlanul Elena lekapott egy pezsgővel teli poharat és felhajtotta a tartalmát. Sejtelmes, féloldalas mosollyal kísértem végig a mozdulatát. - Látom, gátlástalanabbul fogyasztass alkoholt, de tetszik. Remélem nem a megjelenésem váltotta ki. - De a mosolyom hervataggá lett, mikor bejelentette Damonnel tökéletesen elvannak. Lévén, hogy a mondat többértelmű nem mutattam, hogy bármi jellegű hatással lett volna rám. Egyedül csak attól tartottam, hogy a lány anélkül is észrevenné a burkoltságom, hogy én megpróbálom eltakarni... - Nos, - meghátráltam a kérdése hallatán, de csak egy tizedmásodpercre. - vannak ötleteim, hogy hogyan töltsem az öröklét kicsit sem unalmas mindennapjait, lásd, Chicago. De - felemeltem okfejtésem jeléül a mutatóujjamat - Nehogy azt mondd, hogy itt bárki kitartott mellettem azok után, hogy kiderült "ripper" lettem? - mondtam vádlón. - Ha jól látom, márpedig hallani biztosan, hogy mit sustorognak az iskolatársaid, a szülők, szomszédok, a város szennye pora. Bárki aki tudja, hogy vámpír vagyok retteg és rémüldözik a gondolattól, hogy velem látnak - beszívtam élesen a levegőt. - És a kedves tudatlan társaság, a város másik fele? A hírtelenszerű lelépésem.. Áh! Ismerjük a drámát. - Újabbat kortyoltam, majd felvontam a szemöldököm, hogy ő is kér -e még. | |
| | | Elena Gilbert ✘ Staff
✘ hozzászólások száma : 226 ✘ regisztráció : 2011. Dec. 22. ✘ kor : 31 ✘ tartózkodási hely : • Mystic Falls •
| Tárgy: Re: *** Farsangi buli *** Szer. Feb. 22, 2012 5:19 am | |
| Farsangi bál ~ Stefan & ElenaAkaratlanul is hangos felszisszenés tört ki belőlem a férfi mondatait hallgatva. Hirtelen elkapva tekintetem alsó ajkamba haraptam, majd amikor kitette a mondandója végére a pontot lassan visszavontam. - Igenis kitartottunk melletted Stefan. Szerinted mégis miért kutattunk utánad fél éven át a testvéreddel, szórakozásból? - kicsit hangosabban nyilvánultam meg, mint ahogy kellett volna, így pár tékozló tekintet ránk szegődött. Ismét belekortyoltam a pezsgőmbe, majd megnyugtatva magam vettem újra egy mély lélegzetet. - Nézd - léptem egyet felé, majd a szabad ujjaim közé fogtam kezét - tudod ,hogy sosem érdekelt az ,hogy mit gondolnak mások. De te választottad magadnak ezt az utat, amin most jársz. - elengedtem gyengéden, visszahelyezkedtem a z előző pozíciómba. Ha jobban belegondolok, azelőtt sosem gondoltam volna ,hogy eddig fajulnak a dolgok. Mennyit változott az életem 2 év leforgása alatt. Ki hitte volna, hogy az állandóan naplóját búvó kislányból egyszer természetfeletti erőkkel küzdő hasonmás lesz.
| |
| | | Damon Salvatore ✘ Vámpír
✘ hozzászólások száma : 55 ✘ regisztráció : 2012. Jan. 28. ✘ kor : 180 ✘ tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: *** Farsangi buli *** Szer. Feb. 22, 2012 7:42 pm | |
| Miután be értünk a bál terembe Mellisa egyből egy másik fickóhoz ment. Aztán a bálon oda jött hozzám hogy "sókat változtam meg hogy nem vagyok idős ilyen partikra bla bla bla" Katherine rész. -Ja sokat változtam most legalább nem kell utánad ugráljak. -jelentettem ki neki majd szét néztem ki van itt. -De te elégé öreg vagy már attól hogy van rajtad smink attól látszik a ránc a szemed alatt. -tudom hogy a vámpíroknak nincs ránca csak azért ezt oda vágtam neki rágódjon rajta. Majd elment egy fickó-hoz aki a falat támasztva nézte hogy mi folyik itt.
Bonnie rész. Katherine után Bonnie lépet ide hozzám aki megkérdezte hogy vagyok meg hogy hogy itt vagyok ezen a party-n még azt is mondta hogy milyen jól nézek ki. -Szia amint látod elég jól vagyok. -Eljöttem egy kicsit bulizni nem volt kedvem otthon ülni és iszogatni. -feleltem neki aztán végig futott a szemem a lányom milyen jól ki öltözött. -Áá azért te is kitettél magadért. mondtam el neki majd láttam hogy Elena be toppan a terembe majd 5 perc múlva halódtam hogy Stefan-nal beszélget ki hallgattam a beszédüket. -Most megyek van egy kis tánc ügyem Elena-val. mondtam Bonnie-nak és ott hagytam. Aztán oda lépkedtem Elena-hoz mert eleget kínozta már a szavaival.
Stefan rész.
-Látom visszajöttél. -néztem a tesó-ra. Jó a cucc ami rajtad van de most elrabolom Elena-t. -Feleltem a tesónak majd Elena-ra néztem.
Elena rész. -Szabad a kezedet ? -kérdeztem meg udvariasan és mosolyogva hogy nagyobb sikerem legyen.
| |
| | | Stefan Salvatore ✘ Vámpír
✘ hozzászólások száma : 58 ✘ regisztráció : 2012. Feb. 09. ✘ tartózkodási hely : Mystic Falls(jelenlegi megálló)
| Tárgy: Re: *** Farsangi buli *** Csüt. Feb. 23, 2012 6:36 am | |
| Elena&Stefan + Damon Farsangi buliNem számítottam rá, hogy Elena-t ilyen korán kellett látnom és nem éreztem magam teljesen felkészültnek erre a beszélgetésre, még akkor is, ha tudtam, hogy be fog következni. Arra a tekintetre gondoltam, ahogy akkor nézett rám, mikor a másik lakásomban láttuk egymást és annyira rémült és bizakodó volt egyszerre. Klaus még az irányítása alatt tartott és szöget ütött a félelem a szívemben, hogy lelepleződhet. Jó lett volna egy pillanatra visszarepülni oda. Csak egy percre, hogy ne kelljen látnom a mostani, megtörtebb, kevésbé ártatlan arcát, főként, mikor rám néz. - Fölösleges volt. - Ekkor megfogta a kezem és összekulcsolta az ujjainkat. Megfeszültem és a szemébe néztem. - Jól mondtad - egy ideig még éreztem bőrének ismerős tapintását, majd elhúztam a kezem és a zsebembe süllyesztettem. - én választottam és engem is megváltoztattak. - Mint végszóra Damon jelent meg. Berögzött mosolya az arcán terpeszkedett és engem üdvözölve végül Elenához fordult, hogy lekérje táncolni. - Nem akarnád az első táncod a most érkezőnek adni, Elena? - Azt hiszem itt volt az első, furcsa, hogy rögtön ilyen kevés idő után, igazi mosolyom. Felé nyújtottam a kezem. Vártam, hogy döntsön miközben a fejembe egy kellemetlen gondolat kúszott be: Ez a választás most piszkosul kétértelmű... | |
| | | Elena Gilbert ✘ Staff
| Tárgy: Re: *** Farsangi buli *** Csüt. Feb. 23, 2012 6:59 am | |
| Farsangi bál ~ Stefan & Elena & DamonMeglepve fordultam az ismerős hang felé, aki mellettünk termett. Damon.. Habár nem épp zökkenő mentes a kapcsolatunk manapság a Rebekahval történtek miatt, áldásom rá ,hogy megjelent és félbeszakította a beszélgetésünket Stefannal .Tudtam ,hogy nem lesz kedvező vége, és még nem jött annak az ideje ,hogy megvitassuk ezeket a dolgokat. A farsang a szórakozásról és a kikapcsolódásról szól, nem szerelmi szálak ki goboncolásáról. Kissé feszülten biccentettem Stefan felé, érzéktelen arccal. Fájt amit mondott, és mindennél jobban fáj amiket tett. Zavartan pislogtam a két kézfejre, éreztem ahogy lábaim megremegnek. Továbbra is őt figyelve fektettem bele tenyerem Damonébe, majd a másik Salvatorera siklott a tekintetem. Magam sem tudom, miért így alakult a döntésem, de bármi is legyen az, ennyit kiérdemelt Stefan. Letettem a pezsgőspoharat a kezemből, a táncparkett felé vezetett elvegyülve a tömegben. Kicsit oldva magamba a hangulat egy halványka mosollyal néztem a férfi szempárjába mikor megálltunk. - Valahogy éreztem ,hogy ez az este sem lesz átlagos. - motyogtam, majd kicsit megszorítva Damon kezét, elengedtem azt. Furkált a lelkiismeret, de úgy érzem ez esetben jól döntöttem. Szívem már már hallhatóan kalapált. Elfogott a rossz előérzet, tudtam ,hogy nem hiába. Egy rózsaszín estélyit viselő, barna göndör fürtökkel rendelkező nőre lettem figyelmes. Mintha csak tükörbe pillantottam volna, de sajnos... - Katherine itt van?! - emeltem meg enyhén hangomat.
| |
| | | Katherine Pierce ✘ Staff
✘ hozzászólások száma : 285 ✘ regisztráció : 2011. Dec. 23. ✘ kor : 549 ✘ tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: *** Farsangi buli *** Csüt. Márc. 01, 2012 8:24 am | |
| | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: *** Farsangi buli *** | |
| |
| | | | *** Farsangi buli *** | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |