Katherine Pierce ✘ Staff
✘ hozzászólások száma : 285 ✘ regisztráció : 2011. Dec. 23. ✘ kor : 549 ✘ tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Elena Gilbert - Miss Mystic Falls Csüt. Május 31, 2012 4:56 am | |
| Kedves Elena, ez a te fő kampányhelyed! | |
|
Adam K. Smith
✘ hozzászólások száma : 10 ✘ regisztráció : 2012. Mar. 29. ✘ kor : 34 ✘ tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Elena Gilbert - Miss Mystic Falls Vas. Jún. 03, 2012 4:48 am | |
| Azt hiszem mindenkinek felmerül egy kép, egy arc, egy pillanat ha füléhez furakodik ez a bizonyos név: Elena Gilbert. Ismerős, nem igaz? Nem? Talán ha úgy említem, mint Elcsi, Mufurc, vagy Vértasak, már a többieknek is beugrik ez a meghatározó alak, aki épp nem rég jelentkezett az oldal legújabb rendezvényére egy versenyzőként, ami a Miss. Mystic Falls nevet kapta. Hogy miért pont én papolok nektek erről az egészről? A válasz egészen egyszerű, én vagyok a mi drága harcos hercegnőnk kampányolója, hogy elnyerhesse a szépségverseny koronáját. Tudom, nem épp férfias egy meló, de ez a legkevesebb amit tehetek érte, hogy viszonozzam ezt a nagyszerű ajándékot, amit ő és társ adminja teremtett nekünk, méghozzá magát az oldalt. Elena rengeteget fáradozott ,hogy a tagok aktívak maradjanak, hogy mindig egy élmény legyen fellépni ehhez a társasághoz, és hogy mindig frappánsabbnál frappánsabb dizájnokat csodálhassunk. Persze ez még csak pár a sok közül, amit a weblapunkért tett, a többit reggeltől-estig sorolhatnám. Nézzük csak ezt a kicsiny "társadalmat"... Miss. Gilbert mindig segítőkész, starton áll ha bárkinek bármi panasza van, és ezeket a problémákat igyekszik a legmegfelelőbben alakítani. Remekül kezeli a konfliktus helyzeteket, sosem várt senkitől különleges bánásmódot, még ha meg is érdemelné. A játéktéren írott reagjai sem az utolsók, a megfogalmazása szinte hibátlan. Kell ennél több? SZAVAZZ, HOGY Ő LEHESSEN MISS. MYSTIC FALLS! | |
|
Katherine Pierce ✘ Staff
✘ hozzászólások száma : 285 ✘ regisztráció : 2011. Dec. 23. ✘ kor : 549 ✘ tartózkodási hely : Mystic Falls
| Tárgy: Re: Elena Gilbert - Miss Mystic Falls Szomb. Jún. 16, 2012 4:28 am | |
| | |
|
Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Elena Gilbert - Miss Mystic Falls | |
| |
|