|
Üdvözlünk a Bloody Diariesen. Az oldal, a már nagy sikernek örvendő The Vampire Diaries című sorozattal foglalkozik, vagyis annak szerepjátékával. Nézz szét, és érezd magad Mystic Fallsban.
♦ Cannon lista ♦ Szabályzat ♦ Karakterlap minta ♦ |
Statistics | Összesen 38 regisztrált felhasználónk van. Legújabb felhasználó: JatekosAlice
Jelenleg összesen 1695 hozzászólás olvasható. in 158 subjects
|
Staff | Elena Gilbert Katherine Pierce |
Ki van itt? | Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 87 fő) Szomb. Okt. 26, 2024 9:52 pm-kor volt itt. |
|
| Mystic étterem | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Elena Gilbert ✘ Staff
✘ hozzászólások száma : 226 ✘ regisztráció : 2011. Dec. 22. ✘ kor : 31 ✘ tartózkodási hely : • Mystic Falls •
| Tárgy: Mystic étterem Szomb. Dec. 24, 2011 2:34 am | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Mystic étterem Vas. Feb. 19, 2012 5:00 am | |
| Elijah and Charlotte A nap sugarai rásütöttek az arcomra és felébredtem. Szívesen aludtam volna még, hisz egy régi szerelmemmel: Elijah-val álmodtam. De hamar kiábrándultam, "Egy átlagos nap kezdődik" - gondoltam. Ahol megszálltam, a hotelben megigéztem az alkalmazottakat, hogy hozzanak a helyi butikból nekem divatos, stílusos ruhákat, mert már az enyémeket unom. Míg az alkalmazottak a ruhákat vásárolgatták, én egy habfürdővel kényeztettem magam egy pohár whiskey társaságában. Később megmostam a hajam és kivasaltam. Végül megjöttek a ruhák is és kiválasztottam a nekem tetszőket. Mivel már nem volt szükségem az alkalmazottakra megigéztem őket, hogy felejtsék el mi történt velük és megkértem mindegyikőjüket, hogy távozzanak. De hamar meggondoltam magam, és az utolsó embert aki távozni akart az ajtón megöltem. Így már frissen állhattam neki a mai ruhaviselet kiválasztásának. "És megvan mit veszek fel" - mondtam ki hangosan örömmel teli. Felöltöztem és elmentem mulatozni. Olyan este 20:00 óra körül hazamentem, letussoltam és megmostam a hajam. Kiválasztottam egy szép mini estélyi ruhát és megcsináltam a hajam, mert egy híres "Mystic étterem"-be készülődtem. Azt hallottam, hogy itt ötcsillagos a kiszolgállás és a körzetben ez a legjobb. Elmentem hát és kértem egy asztalt...persze nem akartak adni egy üres asztalt sem, mivel mindegyik foglalt volt, de az én bűbájom nem tűr határt. Leültem hát egy kiürített asztalhoz és kértem az étlapot. Kiválasztottam az vacsorám és ekkor egy ismerős arc tűnt fel....Elijah volt az. Nagyon meglepődtem és örültem, nem is hittem el, hogy ő az. Odajött hozzám és leült. Pár másodpercnyi hallgatás után megtörtem a csendet: -Jó estét! ~nem mertem többet mondani. Mindig is akartam találkozni vele, de féltem is attól, hogy ismét a szemébe kell néznem. |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Mystic étterem Vas. Feb. 19, 2012 6:39 am | |
| Elijah and Charlotte Felkelt a nap és eljött egy újabb hét. Lementem Klaushoz a földszintre és rajtakaptam, hogy egy lányról, Caroline Forbesról rajzol egy portrét. Csodálkoztam, hogy az én keménylelkű testvérem szelíd, szerető kiskutya is tud lenni. Megkérdeztem tőle, hogy nem-e akar csatlakozni hozzám egy italra a Grillben. Elfogadta a meghívásom és lementünk a bárba. Mikor meguntuk hazamentünk és én egy könyvet olvasva eltöprengettem a régi szép időkön, mikor még ember voltam. Nagyon csodás élmény volt. Már késő délután lehetett, mikor kedvem támadt beülni egy étterembe, ezért megfürödtem és felvettem az új szmokingomat. Meghívtam a testvéreimet is, ám ők inkább egymással szórakoztak. Én mit sem törődve velük elmentem a város legjobb hírnevű éttermébe, a "Mystic étterem"-be. Bementem az ajtón és egyből megpillantottam az egyik hasonmást. Nem is kértem magamnak egy másik asztalt, inkább a hölgy társaságában kívántam vacsorázni. Leültem az asztalhoz és a szemébe néztem. Láttam, éreztem, hogy ő nem Elena és nem is Katherine. Ám egyszer csak megszólalt és köszönt nekem...egyből éreztem, hogy Charlotte az. Válaszoltam: -Jó estét! Túlzás lenne azt állítanom, hogy az a nő, aki szembe ül velem, az nem más mint Charlotte Petrova?A lány elmosolyodott, és egyből válaszolt, hogy ő az. Ekkor kijött a pincér és felszolgálta Charlottenak a vacsoráját. Közben megkérdeztem Charlottetól: -Látom épp vacsorázni készülsz, csatlakozhatok én is? |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Mystic étterem Hétf. Feb. 20, 2012 7:47 am | |
| Elijah and Charlotte Ránéztem és elmosolyodva válaszoltam: -Igen, leülhetsz. Nagyon örülök, hogy ismét találkoztunk ennyi idő után. Sokat változtál, jól áll az öltöny és a rövid haj.Elijah elmosolyodott és ő is elmondta a véleményét rólam. Jól esett amit mondott. Majd kijött a pincér, s Elijah elmondta mit kér. Én hozzátettem a listához egy pezsgőt is, hogy ünnepeljük meg a találkozásunkat. Pár perccel később kihozták a pezsgőt és koccintottunk. Később pár flörtölés, bókolás és hülyéskedés után felvettük a kabátunkat és Elijah felajánlotta, hogy hazavisz a kocsijával. Úgy is lett, miután elköszöntünk felmentem a szobámba, lezuhanyoztam és lefeküdtem az ágyamra és átgondoltam az egész estét, majd elaludtam. | Részemről lezárva | Köszönöm a játékot. |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Mystic étterem | |
| |
| | | | Mystic étterem | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |